Ønsker du et træningsprogram til styrketræning til at tabe dig eller til generelt at få en stærkere krop, så er et tilpasset program fra PersonalFit løsningen for dig. Programmet vil være tilpasset dig, dit udgangspunkt og de mål du gerne vil opnå. 

For at kunne lægge et program, som passer specifikt til dig, starter jeg med at lave en kropsanalyse, som bruges til at analysere dit udgangspunkt. På den måde kan jeg sammensætte et progressivt træningsprogram, som hjælper dig til at nå dine mål.  

Træningsprogram med øvelser til styrketræning

Med mere end 10 års erfaring inden for idræt og undervisning i træning sammensætter jeg et program med træningsøvelser, som gør dig stærkere. Ved hjælp af styrketræning kan man oftest nå sine mål mest effektivt uanset om det er at tabe sig, blive stærkere eller noget helt tredje.

Tilpasset træningsprogram til dine mål

Hvert træningsprogram bliver tilpasset den enkelte, så du har de bedste forudsætninger for at opnå dine mål. Programmet vil være lavet udførligt, så du altid ved hvilke øvelser og hvor mange gentagelser du skal lave.

Alt efter hvilke mål du ønsker at opnå, kan det nogle gange give mening at have en kostplan, som sammen med programmet hjælper dig godt på vej mod dine mål. 

Få et online styrketræningsprogram

Vil du gerne have tilsendt et træningsprogram til styrketræning, som er tilpasset specifikt til dig, så tøv ikke med at tage kontakt til PersonalFit.
Kontakt mig via mail på kontakt@personalfit.dk. Du er også velkommen til at ringe på telefon 31 41 01 85, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for et træningsprogram eller hvordan du kan opnå dine mål. 

Når du har modtaget træningsprogrammet og har trænet selvstændigt i en periode, så vil der være en opfølgningssamtale. Målet med denne er at få besvaret de spørgsmål du måtte have og gennemgået næste skridt i din træningsplan.