Ønsker du et vægttab, så kan PersonalFit hjælpe dig med personlig træning. Jeg er certificeret personlig træner og kostvejleder og kan derfor hjælpe dig i mål med dit vægttab.

Derudover har jeg mere end 10 års erfaring indenfor idræt og undervisning i træning. Siden 2015 har jeg været selvstændig personlig træner og har i gennem tiden hjulpet mange i mål med et varigt vægttab.

Opnå vægttab med personlig træner

Har du udfordringer med at tabe dig eller har du svært ved at holde vægten, når du først har tabt dig. Uanset hvad dit udgangspunkt er så kan jeg hjælpe dig med værktøjer, motivation, personlig træning, kostvejledning og meget mere så du når dit mål.

I hvert forløb starter jeg med en introduktionssamtale, hvor jeg bliver klogere på dine ønsker med forløbet. Herefter sammensætter jeg et program med kost og træning, som er tilpasset den enkelte.

Personlig træner til vægttab i København

Når du går igennem et forløb hos PersonalFit foregår det i private lokaler på Holmbladsgade på Amager i København. Her vil der være 100% fokus på din træning og din kost. I modsætning til træning i et fitnesscenter, vil der altså ikke være andre til stede i lokalet ud over jeg selv og den som jeg træner med.

På den måde kan jeg hjælpe dig til at opnå de bedste resultater. I mine lokaler på Amager hjælper jeg personer fra hele området omkring København.

Kontakt PersonalFit for en personlig træner til vægttab

Ønsker du hjælp fra en personlig træner til at opnå et vægttab, så tøv ikke med at tage kontakt til PersonalFit. Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere om dine muligheder for personlig træning med PersonalFit, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 31 41 01 85 eller ved at skrive en mail til kontakt@personalfit.dk.