Ønsker du at få mærkbare resultater med din træning eller dit vægttab i København og Amager området, så kan PersonalFit hjælpe dig med personlig træning. Jeg har mere end 10 års erfaring inden for idræt og undervisning i træning, og er certificeret personlig træner og kostvejleder.

Når du starter et nyt forløb med træning hos mig danner jeg mig et overblik over dit udgangspunkt. På den måde kan jeg lægge et træningsprogram og en kostplan, som er realistisk for den dig. Jeg sørger for at forløbet er bæredygtigt for dig, så du fortsat får resultater efter forløbets afslutning. 

Nå dine mål med personlig træning i København

Ved personlig træning hos PersonalFit er der 100% fokus på dig, og de mål som du gerne vil nå. Ud fra dine personlige mål sammensætter jeg et forløb med både træning og kost, så du kan opnå optimale resultater.

Under træningen hjælper jeg dig til den rigtige form i øvelserne og der er selvfølgelig mulighed for at tilpasse programmet undervejs, hvis der er brug for det.

Personlig træning med private lokaler på Amager

Vores personlige træning foregår i private lokaler på Holmbladsgade på Amager. I modsætning til personlig træning i et fitnesscenter, så er der ikke andre i lokalerne, mens vi træner.

Samtidig betyder det også, at du og jeg kan have vores fulde fokus på, at du når dine ønskede mål med den træning som jeg planlægger for dig. Jeg sørger altid for at tilpasse træningen til dig for de bedste individuelle resultater.

Hør mere om priser på personlig træning hos PersonalFit

Vil du gerne vide mere om mulighederne for et skræddersyet forløb eller har du spørgsmål til vores priser på personlig træning, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

PersonalFit kan kontaktes på telefon 31 41 01 85 eller ved at sende til mail til kontakt@personalfit.dk.