Vil du gerne have styr på din kost, så kan PersonalFit hjælpe dig med kostvejledning. Ønsker du at tabe dig, så sørger jeg for kostvejledning som kan hjælpe dig til at nå disse mål. Der bliver altid lavet en ernæringsanalyse så vi kender den enkeltes udgangspunkt.

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for idræt og er certificeret kostvejleder. Ud fra dine mål hjælper jeg dig til et bedre forhold til mad og samtidig viser dig, hvor nemt det kan være at leve sundt og eksempelvis opnå sit ønske om vægttab

Personlig kostvejledning i København

I vores private lokaler på Holmbladsgade på Amager tilbyder jeg både kostvejledning og personlig træning. Her hjælper jeg både kunder fra Amager, men også andre steder i København. 

Gennem et forløb hos PersonalFit hjælper jeg både med motivation for at opretholde den sunde livsstil og sørge for at du får den rette sparring og støtte. Fundamentet for forløbet er nogle guidelines, som sikrer at du når de ernæringsmæssige mål der skal til, så du opnår resultater - også når forløbet er færdigt.

Med en række værktøjer som jeg tilpasser til den enkelte er det muligt at opnå den sunde kost så du opnår resultater. 

Kostvejledning med egne opskrifter

I forbindelse med kostvejledningen kan du finde inspiration i PersonalFits egne opskrifter, som ligger på bloggen eller findes på vores sociale medier.

Vores opskrifter vil være varieret og nemme at tilberede, så du har maden færdig inden for 30 min. Så selv i en travl hverdag kan du opnå resultater med PersonalFits kostvejledning. 

Få de gode vaner med kostvejledning

Ønsker du at finde de gode vaner og få et bedre forhold til mad så du taber dig med den kost du spiser? Så tag kontakt til PersonalFit og hør mere om hvordan jeg med kostvejledning kan hjælpe dig med at opnå de mål du ønsker at opnå. 

Du kan kontakte mig på telefon 31 41 01 85 eller ved at sende din besked på mail til kontakt@personalfit.dk.