Ønsker du en personlig kostplan som er tilpasset dig, så du kan opnå dine mål om eksempelvis vægttab eller et generelt ønske om en sundere kost. Målet med kostplanen fra PersonalFit er, at man får nogle værktøjer til at holde en sundere livsstil uanset, hvad grunden til ønsket om en sundere livsstil er. 
Ud fra den enkeltes udgangspunkt sørger jeg for at lægge en kostplan, som er tilpasset ud fra de ønskede mål og hvad personen har brug for af kalorier og næringsstoffer for at kunne nå disse mål. 

Egne opskrifter i personlig kostplan

I mine kostplaner benytter jeg mig af opskrifter, som jeg selv har udviklet. Jeg har opskrifter på mad til alle dagens måltider. Derved kan jeg også nemt tilpasse portionsstørrelserne til den enkeltes behov. 
Skulle der være allergier eller andet, som gør at der er fødevarer eller fødevaregrupper, som du er nødt til at undgå, så sørger jeg selvfølgelig også for det. Efter en introsamtale sammensætter jeg en kostplan, som passer til dig. 

Personlig kostplan og træningsprogram

Jeg er både certificeret kostvejleder og personlig træner og derfor har jeg også mulighed for at sammensætte et forløb med både kostvejledning og træningsprogram. Med en kombination af begge har du mulighed for lettere at kunne opnå dine mål.
Jeg har private lokaler på Amager, hvor jeg hjælper personer fra hele Københavnsområdet til at nå deres mål, men det er også muligt at få et forløb som primært er online og med opfølgninger over telefonen, hvis du ønsker et forløb som er mere selvkørende. 

Få en personlig kostplan til vægttab

Kontakt PersonalFit i dag, hvis du ønsker en personlig kostplan med et mål om vægttab eller måske noget andet. Ring til mig på telefon 31 41 01 85 eller send en mail til kontakt@personalfit.dk.
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte PersonalFit hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om kostvejledning og personlige kostplaner.